ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

Препоръки за употреба

Препоръки за употреба на TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект е чудесен инструмент за превантивно наблюдение на промените в телесната температура на човек. Превантивният мониторинг на телесната температура е важен, защото повишение на телесната температура, в отсъствие на други оплаквания, за продължителен период от време (над 10-14 дни), може да се дължи на хронични инфекции или системни заболявания.

Като средство за превенция

TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект е чудесен инструмент за превантивно наблюдение на промените в телесната температура на човек. Превантивният мониторинг на телесната температура е важен, защото повишение на телесната температура, в отсъствие на други оплаквания, за продължителен период от време (над 10-14 дни), може да се дължи на хронични инфекции или системни заболявания.

Вирусна или бактериална инфекция

Наличието на вирусна или бактериална инфекция в човешкия организъм често бива придружена от повишаване на телесната температура. Наблюдението на нивата на телесната температура може да бъде от полза на пациенти и лекари за установяване на заболяване и за предприемане на неговото правилно лечение.

При хронични заболявания

Редица хронични заболявания изисват продължително лечение. Една част от тях са свързани с постоянно контролиране на телесната температура, тъй като резки промени в нея могат да доведат до т.нар. пристъпи. TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект се явява като лесен за използване инструмент, който е достъпен за хронично болни и не се нуждае, например от връзка с интернет, захранване, разчитане на писмени данни и т.н.

При епидемична обстановка

Наличието на активна епидемична обстановка следва определени обществени правила, които се предприемат, за да с ограничи нейното разрастване. Масово прилаган метод е общественият скрининг на жителите на епидемичната зона. В подобна ситуация масовото следене на жизнени показатели като телесна температура е един от най-бързите начини за контрол, тъй като често пъти масовото тестуване е по-бавен и сложен процес.

Наблюдение на овулация

Овулационният период при жените се характеризира с временно повишаване на телесната температура. Препоръчваме използването на TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект за продължително наблюдение на телесната температура и идентифицирането на овулационния период. Средната температура на тялото, измерена в момента, в който се събудите, преди да настъпи овулацията, е около 37-37.3 градуса по Целзий. В деня след овулацията тя се покачва от 37.4 до около 37 градуса и остава висока до момента, в който настъпи цикъла, след което отново спада до нормална стойност. 

Предпазване на тялото от прегряване

Прекаленото стоене на слънце може да доведе до бързо покачване на телесната температура на цялото тяло, което да доведе до отпадналост, обърканост, болки в главата, а в някои случаи до топлинен удар. Подарете си незабравими топли дни и забравете за неприятностите, които жегата може да Ви причини.

Използвайте TOM Thermochromic като индикатор, който показва кога тялото има нужда да бъде охладено и предотвратете неприятното влияние на жегата върху Вас.

Очаквайте скоро!

Нашият екип продължава активно да търси и открива още нови и значими приложения на TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект. Ще се постараем всяка научно доказана информация да бъде публикувана на тази страница от нашия уеб сайт, за да сте информирани в какви ситуации TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект може да Ви бъде от полза.

Ако смятате, че можете да подобрите нашата изследователска дейност, ще бъдем повече от щастливи да се свържете с нас!

ДО 36.9°C

Цветът на апликацията е черен

37.1 – 37.3°C

Цветът на апликацията е лилав

НАД 37.4°C

Цветът на апликацията е розов

Адрес

2760 Разлог, ул. "Цар Самуил" №5

Тел. за връзка

(00) 359 892 238 257

Email адрес

info@tom-bg.com