КОИ СМЕ НИЕ?

Кои сме ние?

Кои сме ние – Ние сме екип от млади и амбициозни професионалисти. Представляващи един мултидисциплинарен микс с представители на медицината, предприемачеството. Химията, производството на козметични продукти и тяхната безопасност. 

Нашият екип започна активната разработка на TOM Thermochromic. През есента на 2020-та година, когато развиващата се международна епидемична обстановка. Изискваше нови мерки за лична безопасност, активна превенция и масов скрининг.

 

Кои сме ние – Ние сме екип от млади и амбициозни професионалисти. Представляващи един мултидисциплинарен микс с представители на медицината, предприемачеството, химията. Производството на козметични продукти и тяхната безопасност. 

Нашият екип започна активната разработка на TOM Thermochromic през есента на 2020-та година. Когато развиващата се международна епидемична обстановка. Изискваше нови мерки за лична безопасност, активна превенция и масов скрининг. 

Кои сме ние?

Ние сме екип от млади и амбициозни професионалисти, представляващи един мултидисциплинарен микс с представители на медицината, предприемачеството, химията, производството на козметични продукти и тяхната безопасност. 

Нашият екип започна активната разработка на TOM Thermochromic през есента на 2020-та година, когато развиващата се международна епидемична обстановка изискваше нови мерки за лична безопасност, активна превенция и масов скрининг.

Иновациите са в основата на прогреса на човечеството. Важно е да мислим извън утвърдените навици и да търсим непознатото, защото само по този начин ще открием, че всъщност животът ни може да стане още малко по-лесен. През послените няколко години Георги се занимава с иновации в сферата на биологичното производство, изкуствения интелект, телемедицина и създаването на бизнес мрежи.

Георги Мутафчиев

Основател

Как стигнахме тук?

Идеята да създадем чисто нов метод за продължително наблюдение на телесната температура и визуална индикация за промените в нея постави началото на нашия път към създаването на TOM Thermochromic Апликация с Термохромен Ефект. От есента на 2020-та година до момента ние работим активно, съвместно с химическа лаборатория в САЩ, университети в България, няколко болници и редица специалисти в сферата на медицината, производството на козметика и създаването на иновативни химически продукти. 


Към настоящия момент ние продължаваме да развиваме нашата база от знания, разкриваме нови възможности за научно-изследователска дейност в България и преследваме нашата мисия да предоставим нашия продукт максимално бързо на най-нуждаещите се от него хора – в България и по света.

ДО 36.9°C

Цветът на апликацията е черен

37.1 – 37.3°C

Цветът на апликацията е лилав

НАД 37.4°C

Цветът на апликацията е розов

Адрес

2760 Разлог, ул. "Цар Самуил" №5

Тел. за връзка

(00) 359 892 238 257

Email адрес

info@tom-bg.com